mając daną funkcję f(x)oblicz f(1),f(-2),f(pierwiastek z trzech),f)1-pierwiastek z dwóch),jezeli:
a)f(x)=6/3-2x+1
Rozwiązanie jest w załączniku.
Jeśli masz jakieś pytania pisz ;).
zakładam, że funkcja wyglądać miala tak:
f(1)= =6
f(-2)=
f(√3) =
" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "
© Copyright 2013 - 2025 KUDO.TIPS - All rights reserved.
Rozwiązanie jest w załączniku.
Jeśli masz jakieś pytania pisz ;).
zakładam, że funkcja wyglądać miala tak:
f(1)= =6
f(-2)=
f(√3) =