Upożądkuj rosnąco liczby:
((2,5)^3 (-1i 2/3)^4 (3,97)^0 (-3/11)-^2 (3i3/4)^0
(3i3/4)^0 = (3,75)° = 1
(3,97)^0 = 1
(-1i 2/3)^4 = (-5/3)⁴ = 625/81= 7 i 58/81
(-3/11)-^2 = (-11/3)² = 121/9 = 13 i 4/9
((2,5)^3 = 15,625
(3 3/4)⁰=1
(3,97)⁰=1
(-1 2/3)⁴=(-5/3)⁴=625/81=7 58/81
(-3/11)⁻²=(-11/3)²=121/9=13 4/9
(2,5)³=(5/2)³=125/8=15 5/8
" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "
© Copyright 2013 - 2025 KUDO.TIPS - All rights reserved.
(3i3/4)^0 = (3,75)° = 1
(3,97)^0 = 1
(-1i 2/3)^4 = (-5/3)⁴ = 625/81= 7 i 58/81
(-3/11)-^2 = (-11/3)² = 121/9 = 13 i 4/9
((2,5)^3 = 15,625
(3 3/4)⁰=1
(3,97)⁰=1
(-1 2/3)⁴=(-5/3)⁴=625/81=7 58/81
(-3/11)⁻²=(-11/3)²=121/9=13 4/9
(2,5)³=(5/2)³=125/8=15 5/8