a)2 - 3 pierwiastki z 2 / 1 - pierwiastek z 2
b)5 * (1- pierwiastek z 2)-2 -3pierwiastki z 2
2-3pierwiastki z 2 : 1-pierwiastek z 2 x pierwiastek z 2 + 1 : pierwiastek z 2 + 1 = -pierwiastek z 2 - 4 : -1
B)
5x(1-pierwiastek z 2) - 2 - 3pierwiaski z 2 = 5- 5pierwiastków z 2 - 2 - 3 pierwiastki z 2 = - 8pierwiastków z 2 + 3
Mam nadzieję, że naj będzię ;p
" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "
© Copyright 2013 - 2025 KUDO.TIPS - All rights reserved.
2-3pierwiastki z 2 : 1-pierwiastek z 2 x pierwiastek z 2 + 1 : pierwiastek z 2 + 1 = -pierwiastek z 2 - 4 : -1
B)
5x(1-pierwiastek z 2) - 2 - 3pierwiaski z 2 = 5- 5pierwiastków z 2 - 2 - 3 pierwiastki z 2 = - 8pierwiastków z 2 + 3
Mam nadzieję, że naj będzię ;p